Halal reizen

Ben je op zoek naar avontuurlijke islamitische groepsreizen die rekening houden met jouw moslimwaarden? Dan ben je bij Mosaic Travels op het juiste adres! We zijn gespecialiseerd in het organiseren van halal reizen voor Moslims uit Nederland en België. De groepen zijn klein en de halal reizen gaan naar bestemmingen over de hele wereld. Ons doel? Jou een onvergetelijke reiservaring bieden, waarbij je niet wordt geconfronteerd met een wijnproeverij of een restaurant waar geen of amper halal eten op de kaart staat. In plaats daarvan zorgen we voor comfortabele accommodaties, zoeken we goede halal restaurants uit en respecteren we jouw religieuze gewoontes.

Jullie reisleider

Tijdens de halal reizen is er een vaste reisleider, namelijk Tijani Goullet. Hij is zelf moslim en weet daardoor als geen ander wat moslims tijdens hun vakantie belangrijk vinden. Bovendien heeft hij geschiedenis gestudeerd en is hij journalist, waardoor hij op iedere bestemming leuke verhalen kan vertellen.

Het eten tijdens halal reizen

Tijdens al onze groepsreizen – maakt niet uit naar welk land of welke stad we afreizen – zorgen we ervoor dat het eten in ieder restaurant halal is. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over dieetvereisten tijdens de reis. Uiteraard zullen we ook lokaal eten proberen, zodat je kennis kunt maken met de volledige cultuur.

Onze bestemmingen

We gaan met onze halal reizen naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Zo staan Portugal en Londen op het lijstje, maar ook Japan, Thailand en de VS zijn bestemmingen waar we wel eens heen zijn geweest of die nog op de planning staan. Tijdens de reizen bezoeken we uiteraard de populaire bezienswaardigheden. Maar daarnaast gaan we ook langs op plekken met een islamitische link uit het heden of verleden. De focus van de reizen is heel breed, doordat we op cultuur, (islamitische) historie en natuur focussen.

Tijdens de reizen hebben we een programma opgesteld, die je op de pagina onder “onze bestemmingen” globaal terug kunt vinden als je naar de specifieke reis navigeert. Zo krijg je alvast een indruk waar de reis je overal naar toe gaat brengen. Uiteraard is er ook ruimte voor vrije tijd, zodat je plekken kunt bezoeken die je zelf graag wilt zien.

Ga mee met onze halal reizen

Onze halal reizen typeren zich door de kleine groepen, waardoor er altijd een persoonlijke benadering mogelijk is. De sfeer tijdens de reizen voelt intiem, waardoor er al snel goede vriendschappen ontstaan. Zodat je weet met wie je op reis gaat, organiseren we voor de reis alvast een gezamenlijk etentje. Zo kan je de groep alvast leren kennen, waardoor je veel relaxter op reis gaat. Je weet immers al met wie je een geweldige vakantie gaat hebben. Ook na de reis organiseren we een reünie, om nog eens gezellig na te praten over de fantastische belevenissen. Wie weet houd jij net als vele reizigers voor jou zelfs een aantal vrienden over aan de reis.

Wil je meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op, bijvoorbeeld via whatsapp, per mail of met een telefoontje.